RECONNECT militair en thuisfront

RECONNECT. Na een missie met impact.

Een nieuw initiatief voor militairen die de verbinding met het thuisfront zijn verloren tijdens hun inzet voor ónze vrede en veiligheid!

De stille strijd aan het thuisfront. Reconnect militair en thuisfront.

Militairen zijn vaak langdurig en regelmatig weg van huis. Dit kan op zichzelf al leiden tot problemen binnen het gezin. Door de lange afwezigheid van de militair kan er een leegte ontstaan en een emotionele afstand groeien tussen de militair en zijn of haar gezinsleden. Daarnaast kunnen zowel de missieganger als het thuisfront in elkaars afwezigheid ingrijpende gebeurtenissen meemaken. Deze combinatie van lange afwezigheid en individueel meegemaakte moeilijke ervaringen kan ervoor zorgen dat de militair en/of gezinsleden zich verder terugtrekken. Dit leidt tot gebrekkige onderlinge communicatie en afnemende verbondenheid. Hierdoor raakt de militair nog meer geïsoleerd binnen het gezin, wat resulteert in een overweldigend gevoel van afstand en pijnlijke conflicten.

Herstel de band! Reconnect militair en thuisfront.

Mijn naam is Jordy Hilt. Als oud-militair weet ik dat veteranen vaak te trots zijn om hulp te zoeken. Dit kan een stroeve thuissituatie verder verslechteren. Hier komt mijn project ‘RECONNECT’ in beeld. Met dit initiatief wil ik survivalweekenden faciliteren waar veteranen en hun gezinnen de kans krijgen om opnieuw verbinding te maken. Een weekend vol activiteiten zoals kamperen, samen koken en wandelen, steeds onder de begeleiding van een survivalcoach en/of een therapeut. In de prikkelvrije omgeving van de natuur ligt de focus volledig op het samenzijn en wederzijds begrip en herstel. Dit survivalweekend biedt een unieke en broodnodige kans voor militairen om de controle over hun leven terug te krijgen en de belangrijke gezinsbanden te herstellen en te versterken.

Reconnect militair en thuisfront.

Met 500,- euro kan ik één thuisfront gezin weer in verbinding brengen!

Reconnect militair en thuisfront.

Steun mijn actie

Een RECONNECT-weekend kan ik niet zonder jouw hulp realiseren. Maak het verschil voor één veteraan en zijn of haar gezin. Doneer en biedt samen met mij in ieder geval één thuisfront-gezin de kans om te herstellen en opnieuw te verbinden. 

  • Bij een hogere opbrengst kan ik méér weekenden faciliteren.

  • En bij aantoonbaar succes kan het een vast project worden.

Reconnect militair en thuisfront.

  • Geen deelnemers gevonden.

  • Teamnaam: Veteranen in actie
    Type: Team
    Deelnemers: 0
    Opbrengst: € 5,00